فهرست مطالب

مطالعات رسانه ای - پیاپی 28 (بهار 1394)

نشریه مطالعات رسانه ای
پیاپی 28 (بهار 1394)

  • تاریخ انتشار: 1394/02/01
  • تعداد عناوین: 10
|
  • حامد دهقانان*، محمد مهدی احمدی، ابوالفضل علیزاده صفحات 9-24
    گوشی های هوشمند به یکی از ضروریات زندگی مردم تبدیل شده اند. این تحقیق به بررسی ارتباط بین ویژگی های روانی و استفاده اجباری و استرس تکنولوژی پرداخته است. داده های پژوهش از طریق پرسش نامه استاندارد میان 647 نفر از استفاده کنندگان گوشی های هوشمند در شهر تهران بدست آمده است و برای بررسی نتایج از نرم افزارهای لیزرل و اس پی اس اس استفاده شده است. یافته های این پژوهش نشان داده است که استفاده اجباری از گوشی های هوشمند و تکنواسترس به طور مستقیم با ویژگی های روانی از جمله منبع کنترل، اضطراب تعامل اجتماعی و نیاز به لمس در ارتباط است. ولی رابطه بین مادی گرایی و استفاده اجباری از گوشی های هوشمند مورد تایید قرار نگرفت.
    کلیدواژگان: استرس تکنولوژی، استفاده اجباری، اضطراب تعامل اجتماعی، مرکز کنترل، تلفن همراه هوشمند
  • محمد سلطانی فر*، جهانگیر بخشی، علیرضا حسنی خلیلی صفحات 25-36
    استفاده ازفناوری های جدید ارتباطی به ویژه شبکه های اجتماعی در دهه های اخیر ما را وارد عصر و جامعه تازه ای کرده است، بطوری که اندیشمندانی چون دانیل بل آن را جامعه فرا صنعتی و مانوئل کاستلز جامعه ای شبکه ای نامیده اند. فناوری های جدید فاصله مکانی را از بین برده و بر توان انسان ها برای مراوده با یکدیگر افزوده است. انسان امروزی با کمک ابزارهای ارتباطی، مانند اینترنت، توانسته است که گروه ها و جماعت هایی دور از هم، اما در دسترس، خلق کند. شبکه های اجتماعی یکی از با نفوذترین تکنولوژی های جدید ارتباطی است که همه ابعاد زندگی بشر را تحت تاثیر عظمت نفوذ خود قرار داده است و به نوعی همه ابعاد حیات فردی و جمعی ما متاثر از این تکنولوژی ارتباطی است. شبکه های اجتماعی فیس بوک وتوییتر توانسته اند مخاطبان زیادی را به خود جذب کنند که در این مقاله در پی یافتن علل اصلی افزایش گرایش مخاطبان به تکنولوژی های جدید ارتباطی بویژه شبکه های اجتماعی چون فیس بوک و توییتر هستیم. در این پژوهش از روش پیمایشی استفاده شده است. به صورت نمونه گیری سهمیه ای 360 نفر از اعضای این شبکه ها (فیس بوک وتوییتر) انتخاب شد و از طریق پرسشنامه الکترونیکی اطلاعات گرداوری شده است. اطلاعات و داده های مورد نظر این تعداد پرسش نامه جمع آوری و با استفاده از نرم افزار کامپیوتری مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفته است.
    کلیدواژگان: شبکه اجتماعی، فیس بوک، توییتر
  • عزیزالله تاجیک اسماعیلی*، سمیه تاجیک اسماعیلی صفحات 37-43
    یکی از مهم ترین رخدادهای عصر جدید، جهانی شدن است که در سایه آن بسیاری از ابعاد زندگی فردی و اجتماعی انسان ها دچار تحولات اساسی شده است. یکی از مهم ترین ابعادی که تحت تاثیر این پدیده جهان گستر قرار گرفته، هویت دینی است. پژوهش حاضر با هدف بررسی نگرش دانشجویان به پدیده جهانی شدن و رابطه آن با هویت دینی آنان است. بدین منظور از میان کلیه دانشجویان دختر و پسر مشغول به تحصیل در کلیه مقاطع و رشته های دانشگاه آزاد اسلامی شهر تهران تعداد 384 نفر به عنوان نمونه آماری انتخاب شده و مورد آزمون قرار گرفتند. نتایج حاصل از بررسی داده ها نشان داد که نمره میانگین هویت دینی دانشجویان60.3 است. این مقدار به معنی وجود احساس هویت نسبتا مثبت اما ضعیف است، به این معنی که دانشجویان از احساس هویت دینی چندان قوی برخوردار نیستند هر چند این احساس در آنان منفی هم نیست. بالاترین نمره مربوط به هویت اعتقادی است که نمره دانشجویان 19.5یعنی بین دو حد قوی و بسیار قوی است. در نقطه مقابل پایین ترین نمره مربوط به هویت اخلاقی است که نمره میانگین آن 62.2 می باشد. رابطه کلی بین نگرش به جهانی شدن با هویت دینی، مثبت و معنی دار است (0.000 p≤). به بیان دیگر می توان گفت افرادی که هویت دینی مثبت دارند دارای نگرش مثبت به جهانی شدن نیز هستند.
    کلیدواژگان: جهانی شدن، هویت دینی، دانشجویان، نگرش
  • سید عبدالله سجادی جاغرق*، فیروز دیندار فرکوش، مصطفی رضایی صفحات 45-52
    دانش به عنوان مهم ترین جنبه رقابتی، سازمان را قادر می سازد تا بهره ور باشد و از محصولات و خدمات رقابتی رها شود. یکی از پایه های افزایش بهره وری مدیریت دانش، چابک بودن موثر آن است. توسعه و گستردگی ادبیات در حوزه مدیریت دانش و چابکی سازمانی، اهمیت این دو مقوله را نشان می دهد. روش تحقیق این پژوهش کتابخانه ای و میدانی می باشد. در این مقاله سعی می شود شکلی از همگرایی این دو را از این نظر که ابعاد آن ها بسیار با یکدیگر ارتباط دارند، در صنعت نشر مورد آزمون قرار می دهیم و استدلال می کنیم که چابکی سازمانی زمانی حاصل می شود که مدیریت دانش، از همه نظر، در حالت تعادل باشد. تعداد 12 مرکز چاپ و نشر در ایران به عنوان موردمطالعه انتخاب شده است و وضعیت چابکی و مدیریت دانش در آن مورد ارزیابی قرار می گیرد.
    کلیدواژگان: چابکی، مدیریت دانش، صنعت نشر و مراکز چاپ و نشر
  • لیلا نیرومند*، شایسته ذهابی صفحات 53-66
    با عمومی شدن دسترسی به شبکه های اجتماعی مجازی و افزایش تصاعدی ضریب نفوذ اینترنت در ایران و در کنار آن افزایش تعداد سایت ها و وبلاگ های زنان و پایگاه های اطلاع رسانی بر روی این شبکه جهانی، کاربران توجه ویژه ای به این شبکه ها داشته اند. بنابراین هدف کلی پژوهش بررسی عوامل موثر بر حضور زنان در شبکه های اجتماعی مجازی می باشد. عواملی همچون؛ نوع رابطه ایجاد شده (با اعتماد صمیمی - محافظه کارانه)، استفاده از مزیت ها، نوع فعالیت (منفعل و فعال)، تعدد کاربردهای مورد نظر از استفاده و تعدد شبکه های اجتماعی مورد استفاده بر حضور زنان در شبکه های اجتماعی موثر است. این تحقیق از نظر ماهیت از نوع پژوهش های کمی محسوب می شود واز نوع پیمایشی می باشد و از نظر هدف از نوع کاربردی است. جامعه آماری این پژوهش زنان ساکن شهر تهران می باشند. حجم نمونه آماری 400 نفر تعیین شده است و به منظور گردآوری اطلاعات با رویکرد میدانی از ابزار پرسشنامه محقق ساخته پس از تایید روایی و پایایی بهره گرفته شده است. بین هر چهار مولفه (نوع رابطه ایجاد شده با اعتماد صمیمی - محافظه کارانه، استفاده از مزیت‏ها، نوع فعالیت، تعداد کاربردهای مورد نظر از استفاده و تعدد شبکه‏های اجتماعی) با حضور زنان در شبکه‏های اجتماعی در سطح 99 درصد ارتباط معنی دار مثبتی وجود دارد، همچنین نتایج گویای این بود که بین آگاهی (اطلاع داشتن) زنان و حضورشان در شبکه های اجتماعی در سطح یک درصد رابطه مثبت و معنی داری وجود دارد. با توجه به اینکه بیشتر زنان مورد مطالعه موافق حضور زنان در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی بودند، ضروری است که اطلاع رسانی و فرهنگ سازی مناسب در این زمینه صورت گیرد. تا استفاده از فضای مجازی صرفا جهت بالارفتن آگاهی های آنان و کارهای روزمره مفیدشان باشد.
    کلیدواژگان: عوامل موثر بر حضور زنان، خودابرازی، آگاهی، شبکه های اجتماعی
  • رنگین نگار کرم زاده*، علی علی نیا صفحات 67-78
    پژوهش اصلی ترین منبع تولید دانش است. منظور از پژوهش، فعالیتی خردمندانه و منظم است که بصورت نظری و تجربی در جهت تولید ایده ها و دادهای بنیادی، تحربی و توسعه انجام می شود. در جامعه در حال گذار ایران که با مسائل عدیده اجتماعی، فکری، فرهنگی و... مواجه بوده است، پژوهش سیاسی در جهت تولید اطلاعات علمی مورد نیاز در برنامه ریزی های توسعه از اهمیت خاصی برخوردار است. همچنین با توجه به اینکه پژوهش حاضر در صدد بررسی و شناخت تاثیر استفاده از اینترنت بر هویت سیاسی کاربران است، از این حیث در چارچوب جامعه شناسی مجازی قرار می گیرد. هدف این تحقیق شناسایی تاثیر اینترنت بر هویت سیاسی جوانان شهر قزوین بوده، در پاسخ به این سئوال می پردازد که آیا اینترنت بر هویت سیاسی جوانان تاثیرگذار است؟ در این تحقیق از رویکردهای ساخت گرایی و هویت بازاندیشانه گیدنز، رویکرد کنش متقابل و رویکرد پساساختارگرایی برای تبیین پدیده بهره گرفته است و با عنایت به فرضیاتی که از این تئوری ها با توجه به ویژگی ها جامعه آماری مورد مطالعه اخذ می کند، در صدد شناسایی تاثیر اینترنت و هویت سیاسی کاربران می پردازد. این تحقیق با روش پیمایشی و استفاده از تکنیک پرسشنامه بر روی 383 نفر از کاربران 20 تا 30 سال شهر قزوین انجام و اطلاعات و داده های مورد نیاز جمع آوری شد، جهت احتساب اعتبار شاخص ها از اعتبار سازه ایی همچنین جهت احتساب روایی از شاخص ها از ضریب آلفای کرونباخ استفاده شده است. یافته های تحقیق نشان می دهد که مدت استفاده از اینترنت رابطه معنی داری با هویت سیاسی داشته و میزان و نوع استفاده از اینترنت هیچ گونه ارتباطی با هویت سیاسی نداشته است.
    کلیدواژگان: هویت سیاسی، مدت استفاده از اینترنت، میزان استفاده از اینترنت، نوع استفاده از اینترنت
  • افسانه مظفری*، بنت الهدی رستگاری صفحات 79-94
    حریم خصوصی به همان میزان که در جامعه واقعی مورد نیاز است در فضای مجازی نیز تضمین کننده منافع و مطلوب کاربران است. مساله حریم خصوصی و حمایت از داده از جمله دغدغه های مهم کاربران و فعالان در فضای مجازی بویژه متولیان و سیاست گذاران کسب و کار الکترونیکی است؛ زیرا اگر کاربران از مصون بودن حریم خصوصی و داده های شخصی خود در فضای مجازی اطمینان نیابند به فعالیت و کسب و کار در این عرصه تن در نخواهند داد. این وضعیت ناشی از آناست که میل به حفظ محرمانگی و مصونیت حریم خصوصی (بویژه حریم خصوصی اطلاعاتی) از تمایلات نوع بشر است. این تحقیق با استفاده از پرسشنامه ای بر خط، به دنبال پاسخ این سوال بود که "آیا کاربر ایرانی شبکه اجتماعی LinkedIn از حفظ حریم شخصی خود اطمینان دارد یا خیر؟"همچنین محقق در پی یافتن روش هایی بود که کاربر برای صیانت از اطلاعات شخصی خود در حین فعالیت در شبکه ی اجتماعی مورد استفاده قرار می دهد. کلیه پاسخ دهنده گان، اعضای شبکه LinkedIn  و دارای صفحه شخصی در این شبکه بودند. نتایج تحقیق نشان داد که کاربران LinkedIn دیدگاه مثبتی نسبت به اعتماد در شبکه اجتماعی دارند و آن را در ردیف اعتماد مورد نیاز برای برقراری ارتباط دوستی در فضای حقیقی برمی شماردند. همچنین چارچوب تحلیل حاضر به متولیان فضای مجازی کشور کمک خواهد کرد تا آموزش و ارتقای آگاهی کاربر را از واقعیت های شبکه های اجتماعی، مقدم بر هرگونه نص قانونی و اقدام بازدارنده مدنظر قرار دهند.
    کلیدواژگان: اعتماد، حریم خصوصی، کاربرشبکه ی اجتماعی، شبکه اجتماعی LinkedIn
  • غلامحسین کرمی* صفحات 95-110
    اصل پنجاهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران به صراحت حفاظت از محیط زیست را یک وظیفه عمومی می داند، اما علیرغم این تصریح قانونی وضعیت محیط زیست در ایران نگران کننده است. از سویی رسانه های ارتباطی و اطلاع رسانی در آموزش، اصلاح سبک زندگی و رفتار اجتماعی مردم نقش برجسته و ممتازی دارند. این مقاله که یک تحقیق کیفی و توصیفی است به بررسی جایگاه رسانه به ویژه هنر رسانه انیمیشن در آموزش محیط زیست می پردازد و سعی دارد اهمیت این رویکرد آموزشی را در تشویق و ترغیب مخاطبان به حفظ و توسعه محیط زیست بررسی نماید. گرچه در کشور ما به طورکلی ظرفیت های ارتباطی انیمیشن تاحدودی ناشناخته مانده است، اما نقش آن در آموزش های محیط زیست هر روز نمایان تر می شود. مقاله ضمن بیان ویژگی های پویانمایی و راهبردهای تولید آن برای آموزش محیط زیست، پیشنهاد می نماید متخصصان انیمیشن و محیط زیست با تشکیل گروه های مشترک کاری، مطالعاتی را برای طراحی، تولید و ارزشیابی انیمیشن های آموزشی در زمینه محیط زیست و منابع طبیعی پایه گذاری نمایند.
    کلیدواژگان: رسانه، هنر، انیمیشن (پویانمایی)، آموزش محیط زیست
  • بهروز مینایی*، محمدعلی سید حسینی صفحات 111-125
    این مقاله به بررسی سبک زندگی شبیه سازی شده (وانمایی شده) در بازی رایانه ای پرفروش سیمز 3 اختصاص دارد. هدف از این پژوهش، شناسایی الگوی شبیه سازی شده از زندگی، در این بازی رایانه ای است که در ژانر شبیه سازی ساخته شده است. با توجه به تفاوتی که در ماهیت بازی های رایانه ای (نوعی از رسانه های تعاملی) نسبت به رسانه های جمعی وجود دارد، از ترکیب دو روش کیفی «مشاهده مشارکتی» و «تحلیل تماتیک» برای رسیدن به هدف تحقیق بهره گرفته شده است. یافته ها در این بررسی حکایت از آن دارد که سیمز 3، شبیه سازی از سبک زندگی مصرفی است که مصرف در آن بیش از آنکه ارزش کاربردی و ارزش مبادله ای داشته باشد، ارزش نشانه ای دارد.
    کلیدواژگان: سبک زندگی، بازی های رایانه ای، مصرف، سیمز، شبیه سازی
  • سید عبدالله سجادی جاغرق*، علیرضا قرائتی، مجید حیدری صفحات 127-143
    رسانه اجتماعی توصیف ابزارهای آنلاین است که مردم از آن برای اشتراک محتوا، پروفایل ها، نظرات، دیدگاه ها، تجربیات و افکار استفاده می کنند. تفاوت اصلی رسانه های اجتماعی با شبکه های اجتماعی در این است که رسانه های اجتماعی راهی برای انتقال و یا اشتراک گذاری اطلاعات با مخاطبان گسترده است؛ در حالی که شبکه های اجتماعی عامل تعامل است. گروه هایی از مردم با منافع مشترک، یا ذهن مشابه، وابسته با یکدیگر که در سایت های شبکه های اجتماعی رابطه ایجاد می کنند. رسانه اجتماعی، اجتماعی سازی یک سازمان و درگیر کردن عوامل انسانی در فرآیند رویه ها و فلسفه های یک سازمان است. در این مقاله، نقش رسانه های اجتماعی به عنوان عاملی تاثیرگذار در بازاریابی و موثر بر ساختار سازمانی با نگاه ویژه به بانکداری الکترونیک و بانکداری اجتماعی مورد بحث قرار می گیرد. مولفه ها و نقشه راه نفوذ بانک ها به درون رسانه های اجتماعی بیان می گردد و با ارائه جداولی از حضور بانک های خارجی در سایت های رسانه های اجتماعی پربازدید و بحث پیرامون نقش این رسانه ها در بسترسازی تعاملات بانکی با نسل جدید به منظور ایجاد مشتریانی وفادار، به عواملی همچون کاهش هزینه ها، کسب اعتماد نسل جدید، افزایش درآمد و اهمیت برند بانک ها در رسانه های مذکور پرداخته می شود.
    کلیدواژگان: رسانه های اجتماعی، بازاریابی، ساختار سازمانی، بانکداری الکترونیک، بانکداری اجتماعی
|
  • Hamed Dehghanan *, Mohamad Mahdi Ahmadi, Abolfazl Alizadeh Pages 9-24
    Smartphones have become necessities in people’ lives. This study investigates the relationships between psychological traits and the compulsive behaviors of smartphone users. We conducted an empirical study consisting of 647 participants of smartphone user’s of tehran.to examaine the data we use lisrel8.8 and spss. The results suggest that compulsive usage of smartphone and technostress are positively related to psychological traits including locus of control, social interaction anxiety and the need for touch except materialism. Gender differences are also found in the aforementioned relationships.
    Keywords: Technostress, compulsive usage, locus of control, social interaction anxiety, Smartphone
  • Mohammad Soltanifar *, Ghangir Bakhshi, Ali Rezahasani Khalili Pages 25-36
    The use of the latest communication technology especially the social networks in the recent decades has entered us into a new era, to the point that the scientists such as daniel bell has called it the ''ultra industry society'' and manual castles has called it '' the network society'' . These latest technologies have deemed the distance meaningless and have increased the ability to communicate. The 21st century person has been able to create groups that are far away yet available. The social networks are one of the most effective ways of communication in todays world, which have influenced all the aspects of people's live, and in a way they could attract a lot of followers and fans,these social networks are facebook and twitter. In this article we are going to discuss the reason why the social networks such as facebook and twitter have so many fans. 360 people have been randomly chosen from twitter or facebook and been asked to fill in an electronic questionnaire for the survey. All the data has been analysed gathered from these questionnaires and by means of a computer software.
    Keywords: Social Network, face book, Twitter
  • A. Tajik *, Somayeh Tajik Esmaeili Pages 37-43
    One of the most challenging issues of the modern world is the phenomenon of globalization, which has left impact on various aspects of individuals’ personal and social life. People’s religious identity is among the many factors being influenced by this issue. The current study aimed to explore the way students perceived globalization and its relationship to their religious identity. Three hundred and eighty four male and female university students at islamic azad university in tehran participated in the study. The results revealed a mean score of 3.6 for religious identity, indicating that the students had positive but relatively weak perception of religious identity. This means that the students’ religious identity is rather low though not negative. The highest score of 5.19 was obtained for students’ belief identity showing the point between strong and very strong in the scale.  In contrast while the lowest score of 2.62 was recorded for moral identity.  It was concluded that there is a positive meaningful relationship between students’ perceived religious identity and their view of globalization; implying that individuals with positive religious identity also view the issue of globalization as positively.
    Keywords: globalization, religious identity, Students, perception
  • Seyyed Abdollah Sajjady Jaghargh *, Firouz Dindar Farkoush, Mostafa Rezaei Pages 45-52
    Knowledge as the most important competitive edge, organizations enabling to be productive and competitive products and services to be abandoned. One of the foundations of knowledge management to increase productivity, agility being effective. The development and spread of literature in the field of knowledge management and organizational agility, the importance of these two categories show. The research methodology library is athletics. This paper is a form of convergence of these two aspects in the sense that they are related to each other, we tested the publishing industry and argue that organizational agility is achieved when the knowledge of all comments, are in equilibrium. Publishing centers twelve in iran as a case study and the agility and knowledge management in its evaluated.
    Keywords: Agility, Knowledge management, publishing industry, printing, publishing centers
  • Leila Niroomand *, Shayesteh Zohabi Pages 53-66
    Public access to virtual social networks and the exponential increase of internet penetration in iran and along with increasing several women sites, blogs, and information data base, on this world wide, result in a special consideration of users to thess networks. The purpose of research on factors affecting women's participation in social networks is virtual. The study of the quiddity of quantitative research is the purpose of the application. The statistical population of the present study is consisting of tehran resident women. The statistical sample is consisting of 400 individuals. To data collection a self-constructed questionnaire after confirming the validity and reliability was used. There was a positive significant relationship between all of the variables (including type of the relationship by intimate trust, conservative, using the advantages, type of activity, number of expected applications, and frequency of the networks) and presence of women in social networks (p<0.01). Also the results suggested that there’s a significant and positive relationship between awareness (knowledge) of women and their participation in social networks (p<0.01). Given that much of the studied women were in favor of women presence in the cyberspace and social networks, it is necessary it is essential that create an appropriate notification and culture in this area to women use cyberspace only for raising their awareness and useful chores
    Keywords: Virtual Social Networks, women, self- presentation, awareness
  • Ranginnegar Karamzade *, Ali Alinia Pages 67-78
    The research is most original sours of scientific production. The main of research is wisely activity and regular that doing theoretically and experiential for idea production and fundamental and  data experiential and development . Iran”s society in transition that faced to social- mental- cultural and ….  Problems- political research is very important in production scientific information that requires in planning  development .in attention to this research want to knowing effected of using from internet to political identity – placed in network of virtual  sociology . This research  refers to  internet effect  to politics identity of qazvin city youngs. From this out look in attention to repeat that has concept spaces matter  benefits  from erspectives  structuralism and gidens rethinking identity perspectives  interactions   and perspectives post structuralism for explanation phenomenon and   attention to assumptions that obtaining the from this theories with attention to feature of the population  case study  wanting identification effected internet to politics identity users. 383 person users  of 20 & 30 years old of qazvin city was selected to survey  way and using with technique interview, add  required  information and data that has used  for validity indexes calculation from construct validity and validity calculation from indexes of cronbach's alpha coefficient too . The results of research shown that “time “ of  using internet had significant relationship to politics identity and not relationship to politics identity with  “mount” and “kind” of using of internet .
    Keywords: Political identity, time of using from internet, “mount” using from internet, “kind” of using from internet
  • Afsaneh Mozaffari *, Bentolhoda Rastegari Pages 79-94
    Privacy to the extent that society is actually as needed and desirable as the interests of ensuring cyberspace users. Without security, poeple will not work or reveal their own information in this field this situation is due to the desire to maintain the confidentiality and protection of privacy (especially the privacy of information) of the aspirations of mankind.   This article by using online questionnaire, looking for the answer to this question "whether the iranian user of linkedin is assured of his/her privacy or not?" the researchers also sought ways in which users to protect their personal information. During the activity, the social network is used. All respondents were members of linkedin and have a home page on the network. The results showed that linkedin users have a positive attitude towards the confidence in the social network and friendship among the confidence needed to communicate in real space. The present analysis framework will help cyberspace`s administrators education and user awareness, about realities of the social network, prior to any legal text and consider preventive action.
    Keywords: Trust, privacy, social network`s user, social network linkedin
  • Gholamhossein I Karam * Pages 95-110
    The constitution of the i.r of iran (article 50) explicitly consider to protection of environment as a public duty, but despite these legal clarity, environmental condition is worrying in iran. Otherwise informational and communicational media have excellent role in education, lifestyle and social behavior modification. This article is a qualitative and descriptive reaserch that study the role of media especially media – art animation in environmental education and try to investigating the importance of this educational approach to persuasion and encourage the audiences for conservation and development of environment. Although communicational capabilities of animation is somewhat unknown in our country, but its impress in environmental education become every day more explicitly. This article meanwhile state of animation features and its produce strategies for environmental education, offer to experts of animation and environment establishe studies toward designing, production and evaluation of educational animations in the field of enviroment and natural resource with formation of joint working groups.
    Keywords: media, art, animation, Environmental Education
  • Behrouz Minaei *, Seyed Mohammad Ali Seyed Hosseini Pages 111-125
    This Article studies a simulated lifestyle in “The SIMS 3” which is one of the best seller computer games. The Research’s aim is identifying simulated model of life in this video game which was developed in Simulation genre. According to differences which exist in the nature of digital games (a type of interactive media) and mass media, in this article two qualitative methods were used to approach research’s aim. The two qualitative methods were “participant observation” and “thematic analysis”. The article argues that “The SIMS 3” is a simulation of consumption-oriented lifestyle in which consumption has more semiotic value than it’s functional and exchangeable values.
    Keywords: Lifestyle, Video Game, consumption, Simulation, SIMS
  • Seyyed Abdollah Sajjady Jaghargh *, Alireza Gharaati, Majid Heidari Pages 127-143
    Social media is the description of online tools which people use to share content, profiles, comments, views, experiences and thoughts. The main difference between social media and social network is that social media is used to transfer and share huge information with mass audience. However social network is a tool for interaction. People of the same interests, same favors, common thoughts and dependent on each other make relations in social networks. Social media is the process of socializing an organization and engaging human resources with trends and philosophy of an organization. In this article the role of social media as an effective factor in marketing and on organization's structure is discussed with the emphasis on the role of social media in banking. Components and plan of penetrating banks into social media is explained and through tables demonstrating banks using social media, their role is discussed to engage with the new generation to make loyal customers, reduce costs, gain trust, increase incomes and explain the importance of brand making through social media.
    Keywords: social media, Marketing, Organizational Structure, electronic banking, Social Banking